Liofilizavimui naudojamos tik aukščiausios kokybės, kruopščiai atrinktos voveraitės, kurios po džiovinimo šaltyje išlaiko savo autentišką, ryškų skonį ir aromatą. Liofilizacijos procesas leidžia išsaugoti visas vertingas grybų medžiagas ir užtikrina ilgą vartojimo laiką. Liofilizuotos voveraitės yra puikus pasirinkimas sriubų, troškinių, padažų pagardinimui ar kitoms gurmaniškoms improvizacijoms virtuvėje.
- Grynasis svoris: 30g ; 70g.
- Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje ir tamsioje vietoje, sandariai uždarius pakuotę. Atidarius pakuotę, patariame produktą suvartoti kuo greičiau, dėl liofilizuotų produktų savybės labai greitai sugerti iš aplinkos drėgmę.
Eglė –
Pirmą kartą išandžiau, padažas gavosi nuostabus! Rekomenduoju 🙂